The Why Foundation
Manuskripter til kortfilm
Opgavetype:
Kommunikation

The Why Foundation arbejder for at ændre verden gennem produktion og distribution af dokumentarfilm. Jeg skrev manuskripter til en serie animerede kortfilm om kvinders rettigheder. Filmene blev speaket af Helen Mirren og en af dem vandt designpriser i Tyskland og Danmark, blandt andet Danish Design Award.

Opdrag
Skrive manuskripter til 9 kortfilm.
Opgaveløsning
Ud fra en række facts, FN’s principper og verdensmål lavede jeg ni forskellige korte fortællinger om de uligheder, kvinder oplever verden over. Filmene indrammede på to minutter et centralt ligestillingsproblem – som fx adgang til uddannelse, til sanitære forhold, ulighed i økonomi. Målsætningen var på en simpel måde at formidle ulighederne og få seerne til at stille spørgsmål ved tingenes tilstand. Den amerikanske skuespiller Helen Mirren speakede manuskripterne, der efterfølgende blev sendt til forskellige animatorer, som fortolkede og omsatte manuskripterne i billeder.
Resultat
Filmene blev vist til konferencen Women Deliver, på DR, og er efterfølgende blevet sendt til TV-stationer i hele verden, hvor de er blevet brugt som små breakers. En af filmene vandt en tysk og en dansk designpris, Danish Design Award.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K