Løgismose
Brandbog for Løgismose
Opgavetype:
Journalistisk produktion og redaktion

Løgismose var gået fra at være en mindre familiedrevet virksomhed til at blive en stor forretning. Med en stor udvidelse af medarbejderskaren. Det gav et behov for at formidle virksomhedens historie og værdier på en ny måde. Jeg skrev bogen Løgismose – historien og værdierne, som blev udgivet og uddelt til medarbejdere og samarbejdspartnere.

Opdrag
Formulering af brandfortælling, målrettet medarbejdere og samarbejdspartnere.
Opgaveløsning
Løgismose er en virksomhed med en helt særlig historie og meget stærke værdier. I takt med at virksomheden voksede og indtog nye markeder, var der behov for at fortælle historien på en ny måde, og tydeliggøre de værdier, som lå til grund for brandet. Særligt overfor nye medarbejdere. I tæt samarbejde med ledelsen og på baggrund af interviews med centrale nuværende og tidligere medarbejdere, skrev jeg en bog, der i meget grafisk og let tilgængelig form formidlede virksomhedens værdigrundlag og helt særlige ånd. Gennem små korte fortællinger, sætninger, fotos, tegninger og fremhævede enkelte ord.
Resultat
Bogen blev udgivet og anvendt i forbindelse med ansættelsen af nye medarbejdere, medarbejderseminarer og andre situationer, hvor virksomheden skulle formidle sit DNA.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K