Danmarks Evalueringsinstitut
Tilrettelæggelse og facilitering af seminar
Opgavetype:
Tilrettelæggelse og facilitering

Hvert år skal Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) beslutte hvilke temaer, der er væsentlige at undersøge i forhold til organisationens mission om at gøre danske uddannelser og dagtilbud bedre. Jeg tilrettelagde og faciliterede sammen med konsulent Heidi Meier et seminar, hvor instituttet fik kvalificeret deres eksisterende idéer og fik en række nye til, hvor det ville være relevant at sætte ind.

Opdrag
Medarbejderseminar, hvor 80-100 medarbejdere blev klogere på, hvilken positiv forskel organisationen skulle gøre i 2020.
Opgaveløsning
Vi rammesatte dagen som både et kvalificerende og et idéudviklende seminar, hvor det også handlede om at lære af og lytte til hinanden, hvilket medarbejderne længe havde efterspurgt. Vi valgte at opdele dagen, så medarbejderne både diskuterede temaer i dybden i egen afdeling, og arbejdede med idéudvikling på tværs af huset. På den måde kom ”den tavse viden” på bordet, og medarbejderne fik indsigt i hinandens erfaringer, måder at tænke og gå til opgaverne på. Vi brugte forskellige faciliteringsværktøjer som korte oplæg på tour de chambre og Crealify – et værktøj til idéudvikling og kvalificering
Resultat
Medarbejderne fik det indblik i hinandens erfaringer, som de over en længere periode har efterspurgt. EVA fik input til handlingsplanen og god feedback på temaerne fra centrale interessenter.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K