Circle House Lab, støttet af Realdania
Kommunikation Circle House Lab
Opgavetype:
Kommunikation, pressearbejde

120 virksomheder fra byggebranchen arbejder sammen om at gøre byggeriet mere cirkulært i projektet Circle House Lab. Jeg står for kommunikations-, PA- og PR-strategi for projektet, der er støttet af Realdania og udføres i regi af arkitektfirmaet 3XN/GXN og CSR-virksomheden Responsible Assets, hvor jeg er associeret partner.

Opdrag
At formidle viden om cirkulære løsninger til byggebranchen.
Opgaveløsning
Idéen med virksomhedspartnerskabet var at sikre en platform for frontløberne i byggebranchen, hvor de kunne inspirere hinanden og udvikle nye cirkulære løsninger. Responsible Assets udviklede infrastrukturen for netværket, der blev bundet sammen af tre elementer: studieture, workshops og udgivelsen af tematiske Green Papers, der dykker ned i de cirkulære udfordringer og løsninger. Formidlingen af indhold sker gennem formidlingspartnere, på sociale medier og i fagpressen. Tilgangen til indholdet er, at det skal være forretningskritisk for virksomhederne og fagligt nørdet – det skal være klart, at det er branchen selv, der gør hinanden klogere.
Resultat
Circle House Lab er vokset fra 60 virksomheder ved projektets start i 2019 til 120 i 2021.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K