Circle House, støttet af Realdania
Kommunikationsstrategi Circle House
Opgavetype:
Kommunikation, pressearbejde
60 virksomheder fra byggebranchen arbejder sammen om at gøre byggeriet mere cirkulært i projektet Circle House Lab. Jeg står for kommunikations-, PA og PR-strategi for projektet, der er støttet af Realdania og udføres i samarbejde med CSR-virksomheden Responsible Assets og arkitektfirmaet GXN.
Opdrag
At formidle viden om cirkulære løsninger til byggebranchen.
Opgaveløsning
For at samle og målrette vores viden valgte vi at udkomme i tematiske Green Papers, der går i dybden med de cirkulære udfordringer og løsninger. Vi valgte at arbejde sammen med en række strategiske formidlingspartnere, som kunne være med til at sikre kontinuitet, engagement og involvering fra virksomheder og organisationer, der er med til at sætte dagsordenen i branchen. Min opgave var at stå for kontakten til og samarbejdsaftaler med formidlingskanaler – redaktører, webmasters, kommunikationschefer, samt den brede presse, når der var anledning til at gå bredere ud.
Resultat
Circle House Lab var to måneder efter lanceringen gået fra 60 til 80 medlemmer, havde fået omtale i relevante branchemedier, samt landsdækkende medier.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

C/O Baghuset
Niels Ebbesens vej 19
1911 Frederiksberg C