Dansk Industri
Kampagnefilm og -artikler
Opgavetype:
Kommunikation, tilrettelæggelse
Dansk Industri ville gerne sætte fokus på værdien af offentligt-privat samarbejde. I en serie artikler og film, fortalte jeg historierne om, hvordan virksomheder og offentlige myndigheder havde gavn af at arbejde sammen om alt fra plejehjem over vaskeservice til byggeriet af et psykiatrisk hospital. Grundfortællingen for kampagnen var udarbejdet af Operate.
Opdrag
At levere indhold til en kampagne.
Opgaveløsning
På baggrund af kernefortællingen Danmark vinder, når vi samarbejder, producerede jeg en række casefortællinger og film, der blev vist på DI’s platforme og sendt ud som pressehistorier. Filmene, som blev produceret i samarbejde med Andreas Nilsson http://andreasnilsson.dk, viste den forskel, som samarbejdet gjorde for den enkelte borger eller medarbejder, mens artiklerne formidlede den overordnede udfordring og løsning.
Resultat
Kampagnen kører stadig. Både film og artikler har haft en høj klikrate, højere end gennemsnittet.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

C/O Baghuset
Niels Ebbesens vej 19
1911 Frederiksberg C