Dansk Industri
Kampagnefilm og -artikler
Opgavetype:
Kommunikation, tilrettelæggelse

Dansk Industri ville gerne sætte fokus på værdien af offentligt-privat samarbejde. I en serie artikler og film, fortalte jeg historierne om, hvordan virksomheder og offentlige myndigheder havde gavn af at arbejde sammen om alt fra plejehjem over vaskeservice til byggeriet af et psykiatrisk hospital. Grundfortællingen for kampagnen var udarbejdet af Operate.

Opdrag
At levere indhold til en kampagne.
Opgaveløsning
På baggrund af kernefortællingen Danmark vinder, når vi samarbejder, producerede jeg en række casefortællinger og film, der blev vist på DI’s platforme og sendt ud som pressehistorier. Filmene fokuserede på den forskel, som samarbejdet gjorde for den enkelte borger eller medarbejder, mens artiklerne formidlede artiklerne den principielle samfundsudfordring og løsningen på den. Filmproduktionen udføres i samarbejde med virksomheden Mellemsyn.
Resultat
Kampagnen kører stadig og har højere interaktion og reach end gennemsnittet på DI’s medier.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K