Akademisk Forlag
Produktion af ledelsesbog: Lær af de gyldne øjeblikke
Opgavetype:
Journalistik, redaktion

Ledelsesbogen "Lær af de gyldne øjeblikke – en håndbog i ledelse med mening" blev til i et samarbejde mellem proceskonsulent Charlotte Larsen, professor i ledelse Steen Hildebrandt og mig. Bogen henvender sig til ledere på alle niveauer i den offentlige sektor – eller private virksomheder, der har med mennesker at gøre. Bogen sætter fokus på værdien af og giver en opskrift på, hvordan man kan skabe meningsfulde relationer og strukturer i sit arbejdsliv.

Opdrag
At skrive en bog til ledere om Meningsmetoden.
Opgaveløsning
Charlotte Larsen havde igennem flere år udviklet Meningsmetoden i samarbejde med ledere og medarbejdere i Københavns Kommune. Vi valgte at skrive bogen "Lær af de gyldne øjeblikke – en håndbog i ledelse med mening" i to spor. Det ene spor formidlede den overordnede fortælling – hvorfor beskæftige sig med mening i ledelse – og inddrog perspektiver fra eksperter, forskere og meningsdannere som Peter Bastian, Stefan Hermann og Jacob Thorfing. Det andet spor formidlede den helt praktiske implementering af processen og inddrog perspektiver fra praktikerne selv. Bogen kunne således læses på flere niveauer – som en samlet fortælling eller et opslagsværk. En håndbog, man kunne tage frem efter behov.
Resultat
Bogen fik top anmeldelser i fagblade og anbefalet af fagprofessionelle
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K