Børne- og undervisningsministeriet/EVA
Podcastserien BØRNEHØJDE
Opgavetype:
Konceptudvikling, journalistisk tilrettelæggelse

Den styrkede pædagogiske læreplan skulle omsættes i praksis for pædagogisk personale i dagplejer, vuggestuer og børnehaver. Jeg udformede i samarbejde med Danmarks Evalueringsinstitut et koncept for en podcastserie, der betød, at det pædagogiske personale oplevede det som lystfyldt og motiverende at blive klogere på læreplanens elementer.

Opdrag
Kommunikationskoncept, der omsatte den styrkede pædagogiske læreplan i praksis og i øjenhøjde med de medarbejdere, der skulle implementere den.
Opgaveløsning
Vi udviklede podcastserien BØRNEHØJDE, der tematisk dykker ned i forskellige elementer af den styrkede læreplan. Podcasten er bygget op omkring interviews med forskere og reportager fra praksis, og giver indsigt i de dilemmaer, som pædagogisk personale står i hver dag, og i mulige tilgange til at håndtere dem. Børnestemmerne er centrale, ligesom balancen mellem forskning og praksis er afgørende for på en gang at sikre vidensforankring og identifikation. Podcastserien blev produceret af Danmarks Evalueringsinstitut i samarbejde med Munck Studios.
Resultat
Podcasten blev delt på emu.dk, som er vidensdatabase på uddannelsesområdet, og er blevet et meget efterspurgt produkt blandt pædagogisk personale.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K