Familien
Biografi: Reklamebureaudirektør Jan Duckert
Opgavetype:
Journalistik

Reklamebureaudirektøren Jan Duckert repræsenterede i mere end 40 år toppen af dansk reklame. Han er kendt som reklamebranchens grand old man, stifter af bureauet Wibroe, Duckert & Partners, PeopleGroup og diverse andre medieselskaber, men også som bagmand til tænketanken CEPOS og Radio 24syv. Bogen er en personlig historie om at miste og sætte sig stærke spor kreativt, kommercielt og politisk. Min mand Peter Stenbæk, der i 20 år arbejdede sammen med Jan Duckert, har stået for bogens visuelle udtryk.

Opdrag
At fortælle den personlige historie om en branchepersonlighed
Opgaveløsning
Jeg blev kontaktet af familien i 2021, da Jan Duckert var erklæret terminal og ikke havde lang tid tilbage. Biografien beskriver Jan Duckerts liv fra det begyndte i efterkrigstidens mangel på brændsel og til det sluttede i 2021 i den digitale tidsalder. Den fortæller om ham som menneske og som en af Danmarks største Mad Men, og giver samtidig et billede på den tid, han var skabt af og selv var med til at skabe.
Resultat
Bogen blev lanceret ved en stor og velbesøgt event, hvor jeg interviewede nogle af de medvirkende personligheder i bogen. Den kan købes ved at sende en mail til janduckertogpartners@gmail.com.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K