Tænketanken Mandag Morgen
Strategisk kommunikation: 2030-panelet
Opgavetype:
Kommunikation, interessevaretagelse

2030-panelet består af 23 stærke profiler fra erhvervsliv, civilsamfund og forskningsinstitutioner. Panelet er nedsat af Folketingets 2030-netværk og har til formål at fremme FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling gennem analyser, sparring, vidensdeling og samarbejde med politikerne. Tænketanken Mandag Morgen er sekretariat for 2030-netværket og bistår med kommunikation, administration og interessevaretagelse. Min opgave er kommunikation og interessevaretagelse.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget

Opdrag
At skabe et fælles fundament for 2030-panelets kommunikation og synlighed
Opgaveløsning
I samarbejde med sekretariatschefen for 2030-panelet i Tænketanken Mandag Morgen udarbejdede jeg interessentanalyse og kommunikationsstrategi, stod for at arrangere panelets årlige strategidag, samt iværksatte aktiviteter, som havde til formål at øge 2030-panelets impact og synlighed. Under verdensmålsugen arrangerede og modererede jeg den afsluttende debat.
Resultat
Positive tilbagemeldinger på strategiske tiltag, såsom indhold på strategidag, debatarrangement og synlighedstiltag i øvrigt.
Kontakt

Har I brug for hjælp til at realisere et lignende projekt?

Telefon:

E-mail:

trine@beckett.dk

Kontakt mig og lad os tale nærmere om, hvad din virksomhed eller organisation har brug for, og hvordan jeg kan hjælpe. Du er også altid velkommen til at komme forbi mit kontor, som jeg deler med en masse andre dygtige kommunikatører.

Trine Beckett
CVR: 25503740

Frederiksgade 9
1265 København K